Gå til hovedinnhold

Jesus = Gud?

Det er spennende å se hvordan kristne nå begynner å bruke hjemmene til både menighetssamlinger og temasamlinger. I samlingene er det gjerne personer fra ulike miljøer; Den norske kirke, pinsebevegelsen osv. Noen har lang fartstid i menighetsliv, andre har ikke deltatt i menighetsliv på svært mange år. Det er genialt å møtes i hjemmene, man slipper mikrofoner, byråkrati og vaskelag.

Dag Åsbjørn Johansen i Bærum inviterer til ny samling hjemme hos seg selv med åpent hus. Han har akkurat startet med ukentlige temasamlinger. Kvelden starter med et foredrag, så er det samtale om temaet. Jeg besøkte den første temasamlingen som handlet om skapelsen, universet, og en del annet, og synes det var en fin kveld. Se forrige artikkel.

Neste samling er torsdag 10. april kl 19. Da handler det om hvordan ulike trossamfunn ser på Jesus, for eksempel om de tror Jesus er Gud.

Dag Åsbjørn bor i Løkebergveien 57 i Haslum i Bærum. Huset ligger innenfor et annet hus og vises ikke fra veien. Ring gjerne Dag Åsbjørn for veibeskrivelse, 92 88 80 95.

Kommentarer