Gå til hovedinnhold

Norske evolusjonister diskriminerer

Du kan vinne 1 million dollar hvis du finner ut hvordan livet oppsto evolusjonelt. Sagt på en annen måte: Ingen har en god nok vitenskaplig forklaring på evolusjonens start. Likevel i Norge i dag: En lege fikk ikke jobb fordi han ikke tror på evolusjonsteorien, i følge Vårt Land.

Det er bevist at det går nedover med oss genetisk for hver generasjon. Det vi kan observere, er altså det motsatte av evolusjon. Dette burde i seg selv være nok til å ikke tro på evolusjonsteorien som påstår at en stein kan bli en orm og en orm kan bli et menneske.

Jeg har skrevet en rekke artikler med evolusjonskritikk. Start gjerne med disse argumentene mot evolusjon.

Kommentarer

Mr. V sa…
Neimen ikke rart du kan vinne en million dollar. Evolusjonsteorien beskriver ikke hvordan livet OPPSTOD. Det beskriver hvordan livet UTVIKLER SEG. Derav navnet.

Så veddemålet er ekstremt safe. Det er som å spørre om et veddemål om et bevis for at USAs Green Berets har slåss mot babylonernes 'immortals'. Du vil aldri finne noe slikt bevis fordi du ber om helt meningsløse bevis.

Videre, Sjur, vis meg det beviset du påstår finnes.

Nei, dette er ikke diskriminering. Det er spørsmål om å gi jobben til noen som er kompetente. Du viser jo godt her i denne posten din at du ikke engang er klar over hva evolusjonsteorien er, så kanskje du burde la anklagene ligge litt?
Sjur Jansen sa…
Det er evolusjonistene selv som har utlovet belønningen, så når du gjør narr av den, skyter du deg selv i beinet.

På den andre bloggen min har du kommet med så mange utskjellinger og usakligheter at jeg har avsluttet samtalen.