Gå til hovedinnhold

Lukas 10-manualen kommer på norsk

Ny bok kommer til høsten: I Lukas 10 i Bibelen fins det en oppskrift på hvordan kristne skal misjonere. Oppskriften er gått i glemmeboken for mange. Det er ikke snakk om store organisasjoner og slikt, men rett og slett være gjest i noen annens hjem. Boken Lukas 10-manualen tar opp dette, den finnes i dag på en rekke språk, men ikke på norsk. En liten dugnadsgjeng har oversatt boken til norsk og spleiser på finansieringen for å få den trykt.

Boken passer bra for de som er interessert i husmenigheter og ikke-hierarki blant kristne. Den tar også opp at det er feil å dytte vestlig kultur på menigheter utenfor Vesten.

Les om boken på engelsk her på forfatternes egen nettside. Jeg har skrevet om Steve Hill her. Initiativtagere til norsk utgave er Inger Johanne og Magne Kvelstad.

Boken vil koste omkring 150 kroner, og du kan bestille den allerede nå, selv om det kan gå et par-tre måneder før alt er på plass. Send e-post til team777@start.no (da er det Kvelstad som er mottager) eller til meg så setter vi deg på listen og tar kontakt når det nærmer seg.

Kommentarer