Gå til hovedinnhold

Levende fossiler

Carl Werner er lege. Han har reist jorda rundt i feriene sine i 13 år og besøkt 60 naturhistoriske museer. I tillegg har han besøkt 10 utgravingsplasser for dinosaurfossiler. Dette er blitt til en film i to deler. Jeg har sett del to.

Werner oppdaget at mye av det som anses som moderne dyr og planter, faktisk har blitt funnet i samme lag som dinosaurene, men museene viser ikke frem slikt. Kun ett sted fant han et museum som for eksempel viste frem en and sammen med dinosaurer. Utstillingene er utformet slik at de gir et fremmed inntrykk.

Carl Werner dykket selv i sjøen for å lete etter dyr og planter. Disse sammenlignet han med fossiler på museene. Han avslørte da noe ganske pussig. Fossilene har fått navn som er helt forskjellig fra levende planter og dyr, selv om fossilene ser identiske ut med de levende artene. Det ser ut til at det er to avdelinger innen forskningen som navngir levende dyr og planter, og fossiler, uten å snakke med hverandre. Resultatet er at man får inntrykk av at dagens dyr ikke fantes for lenge siden, men dette er en illusjon skapt av ord.

Begge disse to poengene, både museenes skeive utstillinger og måten man setter navn på fossiler, betyr at man ikke fremstiller evolusjonsteorien på en objektiv måte, men man tilslører hva som er fakta.

Andre eksempler på tilsløringer:
99 % ape er en myte

Kommentarer